Aquesta jove família de Vilassar de Mar tenia clar què volia aconseguir amb la nostra reforma: fer una planta baixa diàfana, connectada, lluminosa i actualitzada. L'antiga cuina, amb una distribució poc pràctica i aïllada, es va convertir en un nou espai obert, feta a mida a les necessitats de la família. 

A l'eliminar pràcticament tots els tabics de la planta, es va crear un espai de rebedor a mida, amb una bancada amb emmagatzematge i un panell allistonat amb penjadors. L'espai dedicat al menjador i a la sala d'estar queden ara perfectament lligats amb la resta dels elements.

La cuina, d'Arrital Cucine, és d'acabat Fenix Nero Ingo i Grigio Londra, un revolucionari material d'acabat extra mate i tacte sedós, que a més a més autorepara les microratllades. La nevera intergada amb el mobiliari és de Whirlpool i de 70cm d'amplada, amb un 15% més de capacitat que les estàndars. La placa de Neff és de flexi inducció total, i una potent campana de sostre Pando perquè no es preocupin ni del soroll d'aquesta ni de les olors. El ceràmic de la cuina és de Laminam i l'aplacat de la paret és d'Inalco. A la península, es va afegir també una barra d'esmorzar de fusta de roure natural, amb espai pels quatre integrants de la casa.

A continuació de la cuina i rebedor, ens trobem una taula amb sobre ceràmic i les precioses cadires Nuez d'Andreu World, juntament amb la làmpada de sostre de Foscarini.

A la zona d'estar, es va dissenyar amb Arrital un moble de televisió i un aparador amb vitrina amb els mateixos acabats que la cuina, per a lligar ambdós espais. Els nous sofàs de Jòquer, són els models Silence, amb un preciós acabat de lli i de fusta natural. La catifa que els sosté és de Cotlin Barcelona, amb una tauleta de Kendo.

 

Abans
Abans
Abans
Abans
Abans
Planol de la nova distribució
Imatge prèvia en 3D
Imatge prèvia en 3D