INTERIORISME

Desenvolupem projectes d’interiorisme integrals, des dels esbossos fins l’entrega de l’obra construïda. Controlem tots els processos implicats en cadascuna de les etapes, aconseguint els objectius fixats de configuració, pressupost, terminis i qualitat.
Assessorem i creem espais únics per a cada client.

HABITATGES · Realitzem el projecte i les obres de la casa que sempre havies somiat.
Seguim les últimes tendències i novetats i ens adaptem als teus gustos i necessitats a través del diàleg constant. El nostre objectiu és augmentar la teva qualitat de vida.

OFICINES I ESPAIS COMERCIALS · Una estructura de treball interna planificada, una il·luminació estudiada i eficient, una imatge corporativa global i un disseny revolucionari, repercuteixen en una millor imatge i millor productivitat per a la teva empresa. Creem espais atractius i acollidors per augmentar les vendes, així com espais idonis per augmentar la productivitat.

Veure projectes

OBRA NOVA

Realitzem obres de nova construcció d'habitatges de particulars, d'edificis residencials, i d'empreses, oficines i comerços. El nostre compromís és la qualitat global del nostre servei ja que la nostra àmplia experiència en el sector ens permet oferir als nostres clients la realització dels seus projectes amb la major eficàcia, garantint el termini d'execució dels treballs i els costos més ajustats. La solvència, la responsabilitat i la solidesa són els pilars bàsics de la nostra empresa que ens permeten assumir les exigències del present i els reptes del demà.

Veure projectes

REFORMA

Realitzem reformes de banys i cuines, així com també canvis de distribució d'espais i ampliacions d'habitatges. Treballem colze a colze amb els nostres usuaris per donar el màxim en cada projecte. També reformem espais comercials i industrials.

Així mateix, oferim un servei integral en rehabilitació d'edificis, impermeabilització de cobertes, patis interiors, reforços estructurals, aluminosi, rehabilitació de façanes, vestíbuls, escales i instal·lacions. Realitzem el manteniment de naus industrials i edificis corporatius.

Veure projectes