Puntdefuga va dur a terme una reforma integral en una vivenda de Granollers, començant per la zona de dia obrint la cuina al menjador, seguint per la reforma dels dos banys, el canvi de paviment a tota la vivenda, l'actualització de les portes de pas existents i alguns dels mobles, i també la substitució de tots els mecanismes elèctrics.

Prèviament, la cuina era un espai tancat, amb un tabic de separació amb la sala d'estar. D'aquesta manera, es va fer un estudi per la viabilitat de transformar aquests dos espais en un de sol i així beneficiar-se de més amplitud, comunicació i lluminositat. Al fer aquesta intervenció, també era important unificar el paviment, que també necessitava una actualització. Es va instal·lar un parquet laminat flotant de la casa Haro de format gran de 220x24,3cm i AC6.

La cuina es va extendre, de manera que els clients guanyaven tres noves columnes a la part del passadís a on hi ha la despensa vertical, nevera i congelador panelats. Ja a l'interior de la cuina, a la part més profunda hi ha amagats la caldera i la rentadora/assecadora, així com una nova despensa i un conjunt d'Smeg Dolce Stil Novo format per un forn amb vapor, una cafetera integrada i un calaix calentaplats. En la mateixa línia de mobiliari, hi ha també una zona dedicada als petits electrodomèstics i preparació. Frontalment, i ja amb visió cap a la sala d'estar, hi tenim la península que ve equipada amb una innovadora encimera de focs d'inducció invisibles de Cooking Surface, ja que estan instal·lats sota el mateix ceràmic. Al costat de la inducció hi ha l'aigüera i el rentaplats. Per últim, per la part que ja pertoca al menjador, hi tenim una barra per a tamborets amb emmagatzematge, que enllaça amb el moble de la televisió.

El mobiliari de cuina, d'Arrital Cucine, està fet en tres acabats: les parts de fusta són de roure natural (Rovere Spazzolato), la part interior de la cuina és de vidre satinat (Vetro Ghibli Satinato) i la zona de la televisió és de Fenix Beige Arizona. Els tamborets són el model Nuez d'Andreu World, amb seient de polipropilè i potes de fusta natural.

Els banys de la vivenda també van ser totalment actualitzats. En el bany suite es va eliminar la banyera per a col·locar-hi un plat de dutxa d'obra amb el mateix paviment. S'hi a eliminar també el bidet i col·locar un nou vàter intel·ligent. El mobiliari, de Codis Bath i acabat laca mate blanca, es composa d'un moble de dos calaixos suspès i un espai per a col·locar-hi la roba bruta, així com una columna per a més emmagatzematge. Destaca la griferia de Sanycess d'acabat daurat mate. Al bany de cortesia, es va col·locar un nou plat de dutxa més enrasat al terra, un inodor intel·ligent i un generós moble de bany en roure natural. La griferia, en aquest cas, es va fer d'acabat coure mate.

Es va dissenyar també un nou rebedor, a on destaquen els panells allistonats en fusta de roure natural, dos d'ells formats per dues portes correderes que amaguen el quadre elèctric darrere, així com el paper pintat de paret que dóna la benvinguda a la nova vivenda.

Els nous mecanismes elèctrics han estat substituïts per uns preciosos Bitcino Now, amb detalls de fusta natural.

Les làmpades daurades mate de la cuina, menjador i dormitori, són el model Mayfair de Vibia. Els carrils blancs del menjador son de Her Lighting.

D'altra banda, es va fer una important intervenció amb la pintura, ja que a més de pintar la totalitat de les parets i sostres, també es van lacar les existents portes en color blanc mate, així com renovar les manetes per unes precioses Olivari en color daurat mate. Per últim, es van lacar algunes peces de mobiliari que la família ja tenia, per tal d'actualitzar-los amb els nous acabats.

Abans - Sala d'estar & Menjador
Abans - Bany Suite
Abans - Bany Suite
Abans - Bany cortesia
Abans - Dormitori
Abans - Portes de pas