És obvi que hem canviat la manera de viure, ja que la obertura de la cuina a l'espai de dia és, amb diferència, l'obra més sol·licitada a Puntdefuga. En aquest projecte, la cuina tenia la distribució tradicional d'estança tancada, i l'objectiu era eliminar el tabic que la separava de la sala d'estar-menjador per a obtenir un gran espai diàfan.

A més d'unificar el paviment amb un nou parquet laminat d'Haro, es va procedir a fer una cuina totalment nova i pensant en la seva nova ubicació. A la illa s'hi cuina amb una Bora Pure, que integra la campana extractora i els focs d'inducció a la mateixa placa. La illa gaudeix d'un gran espai de treball al seu voltant i una barra de fusta natural pels quatre integrants de la família per gaudir dels esmorzars, un dinar ràpid, treballar-hi o perquè els nens animin als pares a cuinar.

La part posterior de la cuina es va dedicar a la zona d'aigües, amb rentaplats integrat i una aigüera de 70cm d'amplada. També hi ha instal·lada una gran nevera combi de 70cm d'amplitud de Whirlpool, un forn i microones Smeg, una rebost amb calaixos i una columna dedicada als trastos de neteja.

El mobiliari del menjador i la barra de la cuina són de fusta natural de la casa Ciurans, la il·luminació és d'Arkos Lighting i els tamborets de Hay.