Us presentem una cuina dissenyada per a què la llum sigui la protagonista absoluta. Té un total de 12,40m2, i està acabada amb laminat blanc i acer.

El mobiliari té la peculiaritat de que té uns centímetres extres de profunditat (67 cm), per tal de guanyar més espai d'emmagatzematge. Tant el sobre com el frontal de la cuina estan fets de Silestone Zeus, de 2 i 1,2 cm respectivament, i està combinat amb un terra porcelànic de Porcelanosa (model Platinum Ruggine de 44x66 cm). El mobiliari de cuina és bàsicament una taula amb un peu central i quatre cadires, tot fet de roure barnissat del fabricant Andrew World. La fusta va ser triada per donar un toc de calidesa entre el blanc i l'acer de la cuina. Sobre aquesta taula, hi ha dues làmpares contemporànees de Vibia que donen un toc especial a l'estança. La il·luminació directe és gràcies a les hal·lògenes QR111, una làmpara de 60W de Philips Masterline, i la il·luminació indirecte i amagada amb LEDs als mobles alts.

La fusteria exterior és d'alumini negre amb vidre de seguretat. La campana extractora és de Franke, feta de vidre blanc i acer per integrar-la amb la resta de la cuina; la placa d'inducció és Siemens, amb tres zones; un rentavaixelles totalment integrat també de Siemens, així com el forn, microones i la nevera de 70 cm, tots d'acer per una perfecte combinació!

Abans