L'objectiu d'aquesta intervenció era donar utilitat a les golfes d'aquesta vivenda de l'Ametlla del Vallès, que estaven en desús. El resultat final va ser un nou i ampli dormitori doble amb el seu propi bany privat. 

Un dels protagonistes era la construcció d'un nou armari amb portes motllurades i lacades en blanc, que van fer alhora de separador entre l'escala i el propi dormitori. Es va instal·lar un nou terra sintètic Quick-Step. L'accés al nou bany és a través d'una nova porta corredissa de vidre. El bany, a més, té una nova dutxa d'obra revestida amb microciment i gaudeix de llum indirecta LED.

Una altra de les accions dutes a terme per puntdefuga va ser el tractament del sostre de bigues de fusta que va donar molta més lluminositat i calidesa a l'estança.

A més a més, també es van reformar els dos banys existents a la planta baixa. Els mobles de bany són de Codis, amb aixetes empotrades a paret, i aixeta bidet al costat de l'inodor. Les rajoles tipus hidràulica són de Saloni. 

Per últim, es van canviar les portes d'un armari empotrat d'un dels dormitoris, que es van posar iguals que el nou armari de les golfes, amb motllures i lacades blanques.

Abans
Després
Abans
Abans
Després
Abans
Després
Després
Abans
Després