Puntdefuga es va encarregar de la reforma completa d'aquest pis de Granollers. La missió principal era fer un espai més diàfan, lluminós,  pràctic i modern. El canvi més important es va donar a la cuina, abans petita i impràctica, ara oberta i integrada a la resta de la casa. Es va suprimir així un passadís que menjava valuós espai a la vivenda. La nova cuina, ara gaudeix de tota la il·luminació natural de la sala d'estar i menjador, gràcies a la instal·lació d'una porta corredera de vidre transparent per quan es desitgi tancar la cuina, sense perdre aquesta llum tan important.

El mobiliari de cuina és d'Arrital d'acabat laminat, i il·luminació de treball sota els mobles de parets, i indirecta sobre d'ells. El sobre i l'aplacat de paret són de Neolith. La taula de la cuina i les cadires són d'Andrew World.

Pel que fa al mobiliari de la sala d'estar i menjador: el moble de televisió és d'Arles, el sofà i la butaca són de Joquer, la taula del menjador és de Ramiro Tarazona i les cadires de Sober Italia. Es van instal·lar, també, unes screens de Bandalux.

El dormitori juvenil és de Tegar, i el principal és de Pianca, amb uns armaris lacats. 

Pel que fa al paviment de la vivenda, es va col·locar un nou terra ceràmic símil parquet de la casa Merazzi, juntament amb amb un sòcol de Silestone per a una fàcil neteja. A més a més, es van canviar tots els tancament exteriors per uns d'alumini amb vidre de seguretat, i es van pintar les portes de pas per integrar-les amb l'estil de la nova vivenda.

Abans
Abans
Abans
Abans
Abans
Abans