Us presentem la reforma d'una vivenda al centre de Granollers, que va suposar un canvi radical de l'estat original. Sobretot, es va guanyar en alleugerir els tons generals per fer-la una vivenda molt lluminosa i tranquila. Es va canviar la ubicació de la cuina existent per una cuina oberta amb el menjador i sala d'estar, perfectament integrada. L'escala al pis superior, ubicada a la sala d'estar, va ser lacada en blanc i es van substituïr els barrots per vidres. El resultat és una escala totalment diferent sense grans intervencions.

La vivenda lluïa unes columnes en formigó vist que es van voler respectar per tal de mantenir la personalitat d'aquesta. A més a més, quan es va construïr la nova cuina es va descobrir més formigó vist en una de les parets, i es va tractar per a deixar-lo vist i donar-li un toc molt especial a la nova cuina. Aquesta, és del fabricant italià Arrital, que combina laminat amb lacat. Els electrodomèstics són Smeg i Neff, i la campana és de Novy. L'encimera és de Neolith i la pica, de Blanco.

Els banys també van ser integralment reformats, amb mobiliari de Codis i seguint els tons suaus de la resta de la vivenda. El dormitori principal llueix un capçal tapissat fet a mida, amb unes tauletes de Pianca. El vestidor és de Sistema Midi, amb portes pivotants i il·luminació interior.

Tornant al menjador/sala d'estar, la taula de menjador és de Ramiro Tarazona, amb caidres de Ziru; el moble de televisió és de Treku, amb sofàs Joquer. Les làmpades són de Vibia. Es va col·locat també una cornissa Orac, amb il·luminació indirecta LED.

Per últim, es va instal·lar un terra sintètic de roure natural de Quick-Step, per donar un toc de calidesa i naturalitat a tota la vivenda.

Abans
Abans
Abans
Abans
Abans