Puntdefuga va dur a terme la reforma integral de la cuina d'una vivenda adossada a Vallromanes. Des del paviment, el revestiment de les parets, el moblament i la il·luminació, es va fer una gran millora d'aquest espai tan essencial.

Es va substituïr l'antic paviment per un nou ceràmic de Saloni, i es van extraure les rajoles de la paret per a després enguixar i pintar. El nou mobiliari d'Arrital Cucine, en colors molt més lluminosos, dóna una nova vida a aquesta cuina. Es va fer un canvi considerable de distribució al col·locar la zona d'aigües separada de la zona de cocció, otorgant així molt més espai de treball. Els mobles baixos, ara dotats amb amplis calaixos d'extracció total, multipliquen la funcionalitat i comoditat a l'usuari. L'encimera i aplacat a paret són de Laminam, un material de grandíssima duresa i sense juntes. En quant a electrodomèstics, es va instal·lar una potent campana de Faber sobre una encimera de gas d'Smeg. L'aigüera i aixeta amb cany extraïble són de Schock.

Per acabar, aprofitant l'entrada de llum natural, es va crear també una zona d'esmorzar amb un banc fet a mida de xapa de roure natural, i una taula amb un sobre de melamina i un peu metàl·lic d'Andreu World. La làmpada de sostre és de Vibia.

Abans
Després
Abans
Canvi de paviment
Muntatge mobiliari
Proposta 3D