L'objectiu principal d'aquesta reforma era situar dues habitacions juvenils a la planta baixa de la vivenda. A partir d'aquí, es va procedir a fer altres canvis importants, com la creació d'un espai diàfan en l'existent pati interior que estava en desús. En aquest espai, es va instal·lar un lluernari practicable que dóna una gran dosi d'il·luminació natural a la planta baixa.

Després de fer un tractament antihumitat amb hydromur i aïllament de llana de roca, els dos dormitoris juvenils es van crear amb Dem Barcelona, i es van instal·lar unes cortines venecianes de Bandalux. A més, es van fer noves portes correderes, tant als dormitoris com al passadís (aquesta de vidre). Pel que fa al paviment, la vivenda lluïa un parquet natural que es va tractar i barnissar per a mantenir el color original i reparar petites ratllades.

Ja a la part de dalt de la vivenda, es va fer un canvi de paviment de la terrassa per un ceràmic de símil parquet, es van revestir parets amb microciment i es va col·locar llum indirecta LED. A més, es va dissenyar una zona chill out, amb un banc flotant i un bagul per emmagatzemar-hi llenya, de ferro barnissat. El sostre d'aquesta zona també es va tractar i pintar.

Abans
Abans
Abans
Abans
Abans
Abans