Uns estimats clients de Puntdefuga van adquirir una vivenda al centre històric de La Garriga, i volien canviar l'ubicació de la cuina a una gran sala amb molt de potencial, gràcies als grans finestrals que proporcionaven a l'estança una potent llum natural i amplitud.

La cuina es va dissenyar amb una generosa illa central, amb molt d'espai de treball i a on s'hi van col·locar els focs, que és una combinació de gas i una planxa teppanyaki. La gran protagonista d'aquesta illa és la campana de sostre, l'espectacular I-897 de Pando, d'acabat negre mate i feta a mida. El motor d'aquesta es va instal·lar a la coberta per tal de minimitzar el soroll.

A la part posterior de la cuina hi trobem les columnes: nevera i congelador verticals, una generosa despensa i la columna amb el forn i microones. A la part central, hi ha la zona d'aigües amb el rentaplats panelat i una generosa aigüera de 70cm d'amplada.

El mobiliari d'Arrital Cucine és de Fenix Nero Ingo, amb el mobles penjats amb obertura elevable i alguns detalls en fusta de roure natural. 

Rentaplats, forn i microones de Neff; aigüera de Schock; nevera i congelador panelats de Whirlpool; campana de Pando, i focs de Balay.

Per últim, desctacar que les encimeres ceràmiques de 12mm de gruix són de Dekton, el model Kelya Natural, i l'aplacat de la part posterior és l'Inalco Blanco Abujardado.

Abans
Imatge prèvia en 3D
Imatge prèvia en 3D
Imatge prèvia en 3D