Avui us presentem l’interiorisme d’una nau industrial de 250m2 per a una empresa tèxtil situada a Mataró, va estar realitzat el 2010.

El trasllat de la producció fora d’Espanya va permetre que la nau quedés lliure per realitzar els treballs de disseny, patronatge, showroom i recepció de clients.

Per fer més agradable l’espai es va col·locar parquet en tota la superfície de paviment i es van pintar les parets d’un color càlid.

Els elements estructurals de la nau, els pilars, els jàsseres i les bigues es van pintar en negre. Unes teles negres separen els diferents usos de la nau però permetent la comunicació visual de tots els espais.

La il·luminació també diferencia els diferents usos. La zona de disseny és on més abunda la llum natural i a la nit la il·luminació és més ambiental, com la que tindríem en una sala d’estar, pretenent amb això potenciar la creativitat de les persones que hi treballen.

A la zona de patronatge la il·luminació és més general i a la zona de recepció de clients i el showroom és halògena, més puntual i remarca les zones o objectes que volem destacar.

Es va realitzar una potent instal·lació d’aire condicionat amb bomba de calor, amb conductes circulars de xapa, per climatitzar el gran volum que tenim en aquests espais de treball.

En general, el mobiliari és molt funcional i es va realitzar en blanc. En l’accés es van instal·lar unes portes automàtiques de vidre que donen a la zona de recepció.

Els obres van durar 2 mesos i van costar uns 90.000 €