Puntdefuga es va encarregar d'aquest projecte a Granollers, que es basava en fer un canvi radical a la cuina, obrint-la i integrant-la a la sala d'estar i menjador. A més a més, es va fer un canvi de paviment, i es van substituïr les fusteries interiors i exteriors.

La distribució de la nova cuina es basava en la part de columnes (a on s'hi van integrar el calentador, una despensa, la nova nevera de 75cm d'amplada de Whirpool, i el forn i microones de Smeg), i la part de mòduls baixos amb la zona de cuina i d'aigües, amb una pica de Shock i rentavaixelles integrat de Smeg, igual que la nova placa d'inducció. Aquesta part de la cuina, a més de tenir uns amplis i pràctics calaixos i gavetes, és la que queda integrada amb la sala d'estar, mitjançant una barra de rexapat de roure natural. Queda connectat amb el nou moble de televisió, que es va fer a mida en lacat i sobre de rexapat de roure, igual que la barra de l'illa.

Es va construïr un nou fals sostre de pladur, per tal d'integrar-hi una campana de sostre i la nova il·luminació, d'Arkos

Un altre canvi important va ser el canvi de paviment, ja que es va enderrocar les antigues rajoles i s'hi va instal·lar un nou càlid parquet flotant de Quick Step, que comprenia tota la nova zona de cuina i menjador.

Pel que fa a la fusteria exterior, es van instal·lar noves finestres d'alumini, amb vidre de seguretat, que llueixen unes cortines de Bandalux, verticals a la sala i enrotllables a la cuina.

Per últim, es van substituïr també totes les portes interiors de la casa, es va pintar la vivenda i es van posar nous mecanismes de Simon.

Abans
Durant
Abans
Abans
Durant